Sunday, June 5, 2011

پارمزان کاپ

ظرفی  از جنس پنیر بی نظیر پارمزان . بسیار بسیار خوشمزه است و خیلی خوش عطره .خوشمزه

من بار اول با پنیر پودری سعی کردم درست کنم جواب ندادgirl_cray2.gif  پس امتحان نکنین بعد پنیر پارمزان تکه ای خریدم و رنده کردم این بار جواب داد .
رسپی از وبلاگ شف طیبه عزیزه . بهتره به نکاتی که ایشون توضیح دادن خوب دقت کنین تا خرابکاری نشه . من دختر خوبی بودم خوب رعایت کردم کلا دو تا کاپ درست کردم که هر دوتاش سالم در آمد
(من دچار خود شیفتگی مزمن شدم نه؟! )

پس هواستون تماما به ماهیتابه باشه.
 لینک دستور:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/05/blog-post_11.html


این هم عکس کاپها بدون فیلینگ:






و کاپها با فیلینگ



فیلینگش هم خیلی خوشمزه است
 دست شف طیبه عزیز هم درد نکنه.

No comments: