Friday, May 20, 2011

کیک wellcome baby




این کیک را من برای دوست عزیزم که به تازگی نی نی دار شده درست کردم و براش بردم . 
اگر مثل من مارشمالو فوندانت از قبل داشته باشین یک روزه هم میتونین این کیک را آماده کنین.

بیسش که کیک اسفنجی دستور شف طیبه عزیزه  داخلش خامه شیرین شده داره و روی کیک هم کافی کریم داره.  تزئینات روش هم مارشمالو فوندانته و اون صورتی های دورش رویال آیسینگ هستش من بیشتر برای اینکه دور ظرف قشنگ بشه ازش استفاده کردم و راستش میخواستم تمرین کنم با یک سفیده تخم مرغ درست کردم که بازم یه عالمه زیادی اومد باهش شکوفه زدم گذاشتم خشک بشه برای تزئین قندان.





همانطور که میبینین جای صورت را خوب انتخاب نکردم  و همینطورم تو ظرف وسط ظرف نیست شما دقت بیشتری کنین من چون گریه زیاد میکنم متاسفانه چشمام مشکل پیدا کرده ...
گریه
لینک دستور کیک اسفنجی:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/01/blog-post_11.html


لینک دستور مارشمالو فوندانت:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/01/blog-post_19.html

لینک دستور رویال آیسینگ:


http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/02/blog-post_06.html

نکته خاصی نداره درست مثل کیک بابای مهربان در پست گذشته درست شده فقط مدل تزئینات فرق داره

لینک کیک بابای مهربان:
http://shagerdeashpazi.blogspot.com/2011/04/blog-post_22.html

تنها نکته ای که به ذهنم میرسه اینه که نی نی را میتونین زمانی که کیک داره خنک میشه حاضر کنین و مثل تصویر زیر روی کیسه چرب شده بذارین تا زمان انتقال کمی خشک بشه و انتقالش راحتتر باشه تازه اینجوری میتونین موقع سرو جداش کنین نگهش دارین دوست من که این کارو کرد.





ایده این کیک را از سایت ویلتون گرفتم ولی چون من فوندانت رنگ پوست به مقدار کافی نداشتم این شکلیش کردم . ولی اصلش خیلی گو گولی تره شما اگر فوندانت کافی داشتین این شکلیش کنین که دیگه در اینصورت باید مواظب باشین خشک نشه.
 رنگ پوست را هم میتونین با اضافه کردن مقدار کمی رنگ ایوری یا کوپر ویلتون به فوندانت سفید بدست بیارین.
رنگ ایوری رنگ پوست سفید صورتی بهتون میده و رنگ کوپر رنگ پوست گندمی، زیادتر هم بزنین قهوه ای میشه مثل موهای نی نی که من درست کردم ولی نخورینش بهتره زیادی رنگ میبره!


4 comments:

paris said...

kheili naze . dastetoon dard nakone

shagerdeashpazi said...

merci paris joon ke be inja sar zadi! mamnoon az nazare lotefetoon

chef tayebeh said...

واقعا ایده جالبیه و خیلی با نمک شده

shagerdeashpazi said...

ممنون شف عزیز ایده اش که از ویلتون
گرفته شده و دیگه اینکه استاد خوبی مثل شما دارم ممنون بابت همه چیز