جلاتو نتلاااااااااااااااااااااا بونیسیموووووووووووووو ! یعنی هرکی اینو خورده دست از سر من برنداشته ! خواهرم و من دیوانه نتلا هستیم و بعدشم شوهرم را هم دیوانه نتلا کردیم چون ما زودتر از اون به نتلا عشق ورزیدیم وقتی فینگیلی بودیم نتلا خور شدیم چگونه؟ اینگونه که ما فینگیلیت خود را در ایتالیا گذاراندیم با نتلا و بستنی و پاستا و زیتون بزرگ شدیم...
این بستنی بسیار بسیار خوشمزه را دستورش از وبلاگ شف طیبه عزیز گرفته شده همه موارد عینا رعایت شده جز موز که من همیشه حذفش میکنم روی بافتش تاثیری نداشت البته من از مانی که خودش را میگیره هر نیم ساعت یکبار 5 بار دیگه هم میزنم اینجوری میشه عین بستنی بیرون ! ولی چون این مدل بستنی خونگی مواد نگهدارنده نداره و چربیش هم خیلی کمتره خیلی زود آب میشه...
دست شف طیبه عزیز هم درد نکنه
لینک دستور :
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/10/blog-post_28.html
این بستنی بسیار بسیار خوشمزه را دستورش از وبلاگ شف طیبه عزیز گرفته شده همه موارد عینا رعایت شده جز موز که من همیشه حذفش میکنم روی بافتش تاثیری نداشت البته من از مانی که خودش را میگیره هر نیم ساعت یکبار 5 بار دیگه هم میزنم اینجوری میشه عین بستنی بیرون ! ولی چون این مدل بستنی خونگی مواد نگهدارنده نداره و چربیش هم خیلی کمتره خیلی زود آب میشه...
دست شف طیبه عزیز هم درد نکنه
لینک دستور :
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/10/blog-post_28.html
No comments:
Post a Comment