این اولین تجربه من در درست کردن کیک خامه ای برای تولده قالبش ویلتونه که من چند ماه پیش از بازار تهران خریدمش. به نظرم بین قالبهای طرحدار ویلتون کار کردن با این مدل از همه ساده تره وبرای تازه کارهایی مثل من گزینه خوبیه .
برای درست کردن کیک احتیاج به کیک اسفنجی 4 تخم مرغی داریم که من از رسپی طیبه خانوم استفاده کردم و برای این قالب مقدارش کاملا اندازست و اگر طبق دستور ایشون درست کنین در نهایت یه کیک نرم عالی دارین.
لینک دستور کیک اسفنجی
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/01/blog-post_11.html
برای تزئینش
2 پاکت خامه
نصف لیوان شکر
پودر کاکائو
نتلا (شکلات صبحانه)
رنگ قرمز ویلتون
وانیل
لینک دستور خامه فرم گرفته:
من خامه را به 3 قسمت تقسیم کردم به 2 قسمت کاکائو و2 قاشق نتلا زدم (نتلا خیلی خیلی خوشمزه اش کرده بود ) و به یک قسمت در دو مرحله رنگ قرمز ویلتون اضافه کردم که 2 طیف صورتی داشته باشم. از خامه شکلاتی هم برای داخل کیک و روی کیک استفاده کردم.
البته این عکسا خیلی بد شده چون من دوربینم دم دست نبود با موبایلم گرفتم.
این کیک به خاطر طرح قالب خیلی با بدبختی به دو قسمت تقسیم میشه دو لایه هم نکردین مهم نیست روش به اندازه کافی خامه داره. ولی خوب من با مشقت ، با وسیله مخصوص دو لایه کردمش و وسطش را هم خامه زدم.
این هم چندتا عکس از ایده های ویلتون که خیلی زیبا هستند.
ویلتون برای تزئین این دو مدل آخری حتی از قیف هم استفاده نکرده پس به سادگی میشه تزئینش کرد.
دست طیبه خانوم هم درد نکنه که اینقدر استاد خوبی هستن و با سخاوت همه اطلاعاتشون را در اختیارما میذارن.
No comments:
Post a Comment